geillustreerde portretten

Iedereen is wel een beetje ijdel, toch? Waarom dan niet een toffe illustratie van jouw favoriete foto? Een blijvende herinnering voor jezelf en je geliefden. Studio Vain maakt van jouw mooiste foto’s een persoonlijk, herkenbaar en uniek portret. 

Een gave, minimalistische illustratie van een foto van jezelf, samen met je lover, je familie, je kleintje of jouw geliefde huisdier! 
Wil je meerdere foto’s combineren? Geen probleem! Studio Vain begrijpt dat je er op je “paasbest” op wilt staan. Stuur je wensen en foto’s in een mail naar Studio Vain of vul het contactformulier in, dan maken we er samen iets moois van! 

7
8

wat het kost

Een persoonlijke illustratie heb je al vanaf €24,95, afhankelijk van de stijl. Daarvoor illustreer ik 1-2 personen. Wil je een persoon extra? Dan reken ik tussen de € 9,95 en € 12,95 per persoon erbij, tevens afhankelijk van de stijl die je kiest.
Waarom ik voor extra personen extra reken? Iedere persoon meer kost mij uiteraard extra tijd. Hoe langer ik met jouw illustratie bezig ben, hoe meer tijd (en liefde) ik hieraan kan besteden.Uiteraard kun je jouw illustratie ook laten printen! Ook daarvoor reken ik, afhankelijk van het formaat een meerprijs. Wil je jouw illustratie ook laten inlijsten? Dat kan al vanaf € 6,95 voor A5 formaat. Ik bied ook houten, zwarte en witte lijstenaan, allemaal met plexiglas. Meer prijzen weten? Vraag het! 

Levertijden zijn afhankelijk van je wensen. Het digitale portret ontvang je al binnen 5 dagen in je inbox! Ga voor meer informatie en de verschillende stijlen naar hoe het werkt.

3
2
555
444
222