een uniek huisportret

Home is where the heart is! Laat jouw huis illustreren doormiddel van een lijntekening. Een vereeuwiging van je (eerste) woning als herinnering voor het leven. Leuk om te krijgen én te geven!

En wil je een interieur laten illustreren voor jezelf of bijvoorbeeld voor een project? Dat kan ook. Neem contact op via het contactformulier of stuur een mail naar hello@studiovain.nl.


7
8

wat het kost

Een huisportret heb je al vanaf €49,95, afhankelijk van de woning en eventuele extra’s zoals illustratie van het groen om je huis heen, een bankje, bloembakken etcetera. 
Waarom ik voor extra groen extra reken? Iedere handeling meer kost mij uiteraard extra tijd. Hoe langer ik met jouw illustratie bezig ben, hoe meer tijd (en liefde) ik hieraan kan besteden. 

De prijs is inclusief een A4 print én verzendkosten.
Meerprijs voor A3 is €12,95 en voor A2 betaal je €19,95 extra. 

Uiteraard kun je jouw illustratie ook laten inlijsten! De prijs is afhankelijk van het formaat.Wil je jouw illustratie ook laten inlijsten? Ik bied houten, zwarte en witte lijsten aan, allemaal met plexiglas. Meer prijzen weten? Vraag het! 

 

Levertijden zijn afhankelijk van je wensen. Het digitale portret ontvang je al binnen 5 dagen in je inbox! Ga voor meer informatie, prijzen en de verschillende stijlen naar hoe het werkt.

3
2