hoe het werkt

kies je foto

Kies de foto die jij wilt laten illustreren. Kun je maar moeilijk kiezen? Geen probleem! Ik denk graag met je mee. Stuur je foto(‘s) naar hello@studiovain.nl of neem contact op via de contactpagina

kies je stijl

Kies uit de verschillende gave, minimalistische stijlen van Studio Vain. Hou je van line-art? Of ben je juist van meer kleur en detail? Bekijk de verschillende stijlen en maak jouw keuze!

kies je kleuren

Je kunt uiteraard kiezen uit verschillende kleuren. Houd je het liever dicht bij het origineel of wil je het juist bij je interieur laten passen? Ik denk natuurlijk heel graag met je mee.

enjoy!

Yes! Jouw persoonlijke illustratie is af. Je vindt hem in je mailbox of, als je ook gekozen hebt voor een geprinte versie (let op, meerprijs), in je brievenbus. Geef je hem cadeau of hou je hem lekker zelf?

stijlen & prijzen

koppel met baby zittend a4 staand lichte achtergrond

Flat simple

3

Lines simple

Flat detailed

Lines detailed

lines portrait

Een Lines portrait of lijnen portret is een minimalistisch portret bestaande uit, je raadt het al, lijnen. Ook hier kun je de kleur geheel naar wens aanpassen. Ik vind het mooi om wat extra lijnwerk toe te voegen om het geheel een beetje ‘schwung’ te geven. Wat vind jij? Super leuk ook voor een geboortekaartje of als geboorteposter. Herkenbaar, minimalistisch en artistiek. 

Lines simple € 24,95
Lines detailed € 29,95

Prijs voor 2 personen, extra persoon+€9,95 of €12,95 afhankelijk van stijl.
Prijs voor digitale versie, exclusief print- en verzendkosten.

one line portrait

Een One line portrait of eenlijns portret is een minimalistisch portret bestaande uit een doorlopende lijn die subtiel verschilt in dikte.  Je kunt de achtergrond en de kleur van de lijnen aanpassen naar wens.  De geboorteposters zijn ook in deze stijl.

One Line € 29,95

Prijs voor 1-2 personen, extra persoon +€12,95
Prijs voor digitale versie, exclusief print- en verzendkosten.

 

flat portrait

Een flat portrait of plat portret is een minimalistisch portret met kleurvlakken. Aangezien ik jouw foto tot in detail volg, is de illustratie zeer herkenbaar! Dat is ook de kracht van mijn illustraties: herkenning en minimalisme. 

Je kunt de kleuren geheel naar wens aanpassen. Blijf je dicht bij het origineel, of pas je de kleuren aan zodat het in jouw interieur past? Alles is mogelijk! 

Kies voor een minimalistische illustratie zonder details, of ga voor een gedetailleerdere versie. Aan jou de keus!

Flat simple € 24,95
Flat detailed € 29,95

Prijs voor 1-2 personen, extra persoon +€ 9,95 of €12,95 afhankelijk van stijl
Prijs voor digitale versie, exclusief print- en verzendkosten.

Print v.a. € 6,95 (exclusief verzendkosten)

geboorteposters

Geboorteposter eenling € 49,95 
Geboorteposter tweeling € 79,95 
Persoonlijke geboorteposter € 79,95  (van eigen foto)
Persoonlijke geboorteposter tweeling € 119,95 (van eigen foto)

Inclusief print 50x70cm op dik, kwaliteitspapier.
Inclusief verzendkosten

Meer info? Ga naar geboorte & baby

kleuren

Je kunt de kleuren voor jouw illustratie zelf kiezen! Wil je dicht bij het origineel blijven of juist de kleuren aanpassen op jouw interieur? Alles is mogelijk. Aan de hand van jouw wensen maak ik jouw illustratie af op basis van een custom kleurenpalet. Ook kan ik aan de hand van een foto van jouw interieur of gewoon een mooi plaatje wat jouw inspireert de kleuren van jouw illustratie op jouw wensen aanpassen. Hieronder vind je enkele voorbeelden van kleurenpaletten. Kies je bijvoorbeeld voor een mooie achtergrondkleur bij jouw lijnillustratie passend bij jouw interieur, of ga je voor een flat portrait met meerdere kleuren. Uiteraard is er nog veel meer mogelijk! Vraag mij naar de mogelijkheden!