unieke geboorteposters

Je kent ze vast wel, die gave Birth Posters of Geboorteposters! Maar… Bij iedereen hangt dezelfde! Wil je juist een andere stijl? Eentje die uniek is en minimalistisch? Kies voor de geboorteposters van Studio Vain.

Je kunt kiezen uit de 3 stijlen van Studio Vain of een unieke poster laten maken van jouw eigen kindje. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een foto van jouw kleintje te sturen inclusief de lengte, het gewicht, de tijd van geboorte en de datum.

Geboorteposter eenling € 49,95 
Geboorteposter tweeling € 79,95 
Persoonlijke geboorteposter € 79,95  (van eigen foto)
Persoonlijke geboorteposter tweeling € 119,95 (van eigen foto)

Inclusief print 50x70cm op dik, mat kwaliteitspapier.
Inclusief verzendkosten.

persoonlijke geboortekaartjes

Hallo lief kleintje, welkom op de wereld. Wat fijn dat je er bent! Laat weten dat jouw allerliefste kleintje is geboren met de unieke geboortekaartjes van Studio Vain. Persoonlijk, herkenbaar en met veel, heel veel liefde ontworpen. 

Aan de hand van jullie wensen en foto(‘s) van jullie kleintje maak ik een prachtig gepersonaliseerd geboortekaartje. Een geboortekaartje speciaal voor jullie baby(‘s) in de stijl die bij jullie past, geheel op maat gemaakt! Maak een onuitwisbare eerste indruk bij alle mensen om jullie heen met een uniek geboortekaartje van Studio Vain! Meer weten? Bekijk de verschillende stijlen en mogelijkheden.

Vanaf € 150,- inclusief 50 kaartjes, enveloppen en verzendkosten (naar jouw eigen adres)

echo illustraties

Coming soon…